ZEB

LS Retail van groot belang bij het realiseren van de ZEB-missie

ZEB is een multi-brand fashion retailer met ruim 50 winkels over heel België en de trotse winnaar van maar liefst 3 prijzen voor beste retailer in damesmode in België. ZEB is zeer klantgericht, wat blijkt uit hun gunstig gelegen winkels met ruime parkeergelegenheid, ruime voorraad in de webshop en hun professionele service. Ontdek hoe LS Retail ZEB heeft geholpen hun doel te bereiken.

Tom Vermeylen, CFO bij ZEB, zegt het volgende over LS Retail:

Met klantgerichtheid als één van onze belangrijkste kernwaarden is een betrouwbaar systeem dat onze medewerkers zowel in de winkels als op het hoofdkantoor optimale ondersteuning biedt van uitermate groot belang.

Vanwege de toegenomen complexiteit van onze processen in de afgelopen jaren gingen we op zoek naar een stabiel platform om onze processen optimaal te ondersteunen. De zoektocht resulteerde in een nauwe samenwerking met The Concept Group en de implementatie van LS Retail, dat ons een breed scala aan functionaliteiten biedt – van inventarisbeheer tot het ontwikkelen van in-store promoties.

LS Retail stelt ons in staat om de juiste artikelen, op het juiste moment en in de juiste aantallen naar de juiste winkels te versturen. En, nog belangrijker, dankzij de functionaliteit voor replenishment wordt alles automatisch opgeslagen en verzonden.

In 2010 zetten we al een grote stap met de implementatie van een automatisch sorteersysteem in ons distributiecentrum, om te kunnen voldoen aan de toegenomen vraag. Het stelt ons niet alleen in staat om efficiënter te werken, maar ook om adequaat te kunnen reageren bij een toegenomen vraag aan bepaalde artikelen als gevolg van succesvolle marketingacties.

De technologische investeringen die we hebben gemaakt en de implementatie van LS Retail waren voor ons van absolute noodzaak om de ZEB-missie te kunnen volbrengen: hard werken, genieten van het leven en het de volgende dag nog beter doen!